HTML

Agymenések

Ez a blog a velem történt, vagy az engem foglalkoztató eseményekről, és a külömböző kusza gondolataimról fog szólni, remélhetőleg úgy hogy másoknak is élményt jelent majd az olvasása.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Mintha elkezdtünk volna focizni

2011.09.08. 00:21 djmarco

 

Miután pénteken nem kis meglepetésre megvertük a svédeket 2-1-re maradt még esély arra hogy szerepelhessünk az a 2012-es foci Eb-én. Ehhez viszont a következő két meccsünket is meg kell nyernünk, a svédek, pedig nem nyerhetnek se a hollandok, se a finnek ellen. Erre ugyan van esély, de valljuk be, hogy nem sok, kb. 10%. Ilyen nyomással és győzelmi kényszerrel ment ki a magyar csapat a Moldova elleni meccsre, de szerencsére a játékosaink elbírták viselni ezt a nyomást és szép játékkal és 2-0-ás győzelemmel, könnyedén teljesítették ezt a nem túl könnyű akadályt. Ráadásul mindezt úgy tették, hogy mind a két meccsen, igen sok meghatározó játékosunk hiányzott.
Persze ha össze is jönne e csoda, akkor sem egyenesen az Eb-re kerülünk, hanem még egy csapattal meg kell majd küzdenünk érte. Tehát valljuk be, hogy elég kevés esély van, arra kijussunk, de ettől függetlenül egyre jobban játszunk. Az elmúlt 3 meccsen, a pályán mutatott teljesítményünkre nem lehet panasz. Ugyan kikaptunk a hollandoktól, de Hollandia jelenleg az első a Fifa ranglistán, mi meg negyven valahányadik helyen kószálunk, (ámbár az elmúlt évekhez képest ez is előrelépés). Tehát fejlődünk, egyre ügyesebben játszunk, egyre több játékosunk játszik jó nevű külföldi csapatokba, és egyre több sikert érünk el. Csodát persze nem kell azonnal várni. A 2014 vb-re való kijutásunknak sincs nagy valószínűsége, mivel elég komoly ellenfeleink vannak, Hollandia, Törökország, Románia, de hogy jól játsszunk, és egy-két meglepetést okozzunk, az abszolút benne van a pakliban. Jó az út, amin elindultunk. Csak így tovább!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://djmarco.blog.hu/api/trackback/id/tr353210389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása